Βρίσκεστε εδώ : Υπηρεσίες Στο Εργαστήριο Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Απομακρυσμένη υποστήριξη (remote support)

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη ... τώρα;

remote-support-1 Γίνεται!... Φτάνει ο υπολογιστής σας να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Μετά από την επιβεβαίωσή σας, εμείς θα μπορέσουμε να χεριστούμε τον υπολογιστή σας σαν να είμαστε εκεί. Θα πληκτρολογούμε και θα κάνουμε κλικ στον υπολογιστή σας ενώ θα βλέπουμε την οθόνη σας μαζί με εσάς. Θα έχετε την δυνατότητα να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας από πιθανή βλάβη, να σας εκπαιδεύσουμε ή να σας παρουσιάσουμε πράγματα που θέλετε, να σας λύσουμε ένας πλήθος θεμάτων που μπορεί να σας απασχολεί χωρίς να χρειαστεί η μετακίνηση του υπολογιστή σας στο εργαστήριο ή η επίσκεψή μας στον χώρος σας. Το αποτέλεσμα; Άμεση επίλυση προβλημάτων με πολύ μικρό κόστος και καθόλου ταλαιπωρία. Έσείς θα μπορέσετε να συνεχίσετε την δουλειά σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Έχετε πρόβλημα;

Όχι βέβαια όλα, αλλά ένας πολυ μεγάλος αριθμός προβλημάτων που παρουσιάζονται, ειδικά αυτά που σχετίζονται με το λογισμικό του υπολογιστή σας, μπορεί να επιλυθεί με τον πολύ οικονομικό τρόπο της απομακρυσμένης υποστήριξης. Τέτοια θέματα και όχι μόνο μπορεί να είναι:

red-arrow Η εγκατάσταση ή οι ρυθμίσεις συσκευών όπως είναι οι εκτυπωτές ή οι σαρωτές (scanners) αλλά και ότι άλλο μπορεί να συνθεθεί στον υπολογιστή σας. Επίσης οι ρυθμίσεις δικτύου, ενσύρματου ή ασύρματου, ώστε ο υπολογιστής σας να μπορεί να συμμετέχει σε δίκτυο, μικρό ή μεγάλο, χωρίς κανένα πρόβλημα. remote-support-2
red-arrow Η εγκατάσταση στον υπολογιστή σας προγραμμάτων προστασίας από ιούς (antivirus) αλλά και ο καθαρισμός του από αυτούς και από όλα τα προγράμματα που απειλούν την ασφάλεια του.
red-arrow Η εγκατάσταση λογισμικού της επιλογής σας ή οι ρυθμίσεις λογισμικού όπως είναι η αλληλογραφία σας ή η δημιουργία ενός προτύπου στον αγαπημένο σας κειμενογράφο ή λογιστικό φύλλο κλπ.
remote-support-3
red-arrow Πολλές εργασίες συντήρησης του υπολογιστή σας όπως είναι ο έλεγχος ή η βελτιστοποίηση του σκληρού σας δίσκου, η εγκατάσταση ενημερώσεων του λειτουργικού σας συστηματος όποιο και να είναι αυτό (πχ Windows), η αφαίρεση από την εκκίνηση του προγραμμάτων που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί άθελά σας και τώρα δημιουργούν πρόβλημα στην ταχύτητα της λειτουργίας του κλπ.
red-arrow Πάρα πολλές επιδιορθώσεις λογισμικού όπως κάποια εφαρμογή που ξεκινά με μήνυμα λάθους ή έναν ανεπιθύμητο παράθυρο που ενεργοποιήται χωρίς να το θέλετε όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο κλπ
red-arrow Η εκπαίδευση σε πολλά θέματα όπως στον χειρισμό προγραμμάτων, γραφείου ή και επιχειρηματικού λογισμικού όπως είναι τα εμπορικά προγράμματα, στη διαδικασία λήψης αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας κλπ.

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Στείλτε μας μήνυμα πατώντας τον "εκκινητή συνεδρίας" παρακάτω, ή τηλεφωνείστε μας, πείτε μας το θέμα που σας απασχολεί και δηλώστε μας τα στοιχεία σας μην ξεχνώντας να συμπεριλάβετε οπωσδήποτε και το σταθερό σας τηλέφωνο. Εμεις θα σας απαντήσουμε με έναν κωδικό συνεδρίας και τα απλά βήματα για την σύνδεσή μας. Αυτό ήταν, το πιθανότερο σε πολύ λίγη ώρα, το πρόβλημά σας θα έχει λυθεί. Το κόστος μην σας ανησυχεί. Είναι πολύ χαμηλό και θα το ξέρετε πριν ξεκινήσουμε. Αν το αποδεχτείτε, ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος άμεσα για να ξαναμπεί σε δράση.

start-remote-session