Βρίσκεστε εδώ : Υπηρεσίες Στο Εργαστήριο Επισκευή Εκτυπωτή - Fax

Επισκευές εκτυπωτών και φαξ

episkevi-ektypoti-1Tο εργαστήριο μας

Στο εργαστήριό μας μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε όλα τα μοντέλα dotmatrix, inkjet και laser εκτυπωτών και φαξ. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την περιοδική συντήρηση και επισκευή μεγαλύτερων εκτυπωτικών μονάδων όπως είναι τα μεσαία ή μεγαλύτερα φωτοτυπικά μηχανήματα. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μέγεθος του εκτυπωτή, όποιο και να είναι το πρόβλημα εκτελούμε την επισκευή με τον ποιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Έσείς θα μπορέσετε να συνεχίσετε τις εκτυπώσεις σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 


Έχετε πρόβλημα;

episkevi-ektypoti-2Μήπως ο εκτυπωτής σας τυπώνει "λευκές σελίδες"; Μήπως "τραβάει" πολλές σελίδες μαζί αντί για μία ή δεν "τραβάει" καθόλου; Οι εκτυπώσεις σας είναι καθαρές ή βγαίνουν "λερωμένες"; Υπάρχει πρόβλημα στην προώθηση της σελίδας; Μήπως οι σελίδες συχνά "τσαλακώνονται"; Μήπως κατα την έκδοση των αποδείξεών ή των τιμολογίων σας τυπώνεται η μία γραμμή πάνω στην άλλη στον εκτυπωτή ακίδων σας; Όποιο και να είναι το πρόβλημα το επισκευαστικό μας κέντρο μπορεί να σας βοηθήσει όποια και να είναι η μάρκα της συσκευής σας!


Γρήγορη εξυπηρέτηση

Την στιγμή που θα παραλάβουμε τον εκτυπωτή σας, θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής. Όταν οι τεχνικοί μας είναι σίγουροι για το τελικό κόστος που χρειάζεται ώστε ο εκτυπωτής σας να ξαναγίνει λειτουργικός, θα σας ενημερώσουμε για να δώσετε την έγκρισή σας. Αν το αποδεχτείτε, ο εκτυπωτής σας θα είναι έτοιμος άμεσα για να ξαναμπεί σε δράση.

Φτιάξτε τον εκτυπωτή μου