Βρίσκεστε εδώ : Υπηρεσίες Στο Εργαστήριο Επισκευή Φορητού

Επισκευές φορητών υπολογιστών

notebook-repair-banner

Το εργαστήριο μας.

Το εργασchip-level-repairτήριό μας ειδικεύεται στην επιδιόρθωση όλων των φορητών υπολογιστών. Καθώς οι φορητοί υπολογιστές έχουν γίνει οικονομικά πιο προσιτοί από ποτέ, η εύρεση ανταλλακτικών σε καλές τιμές και το κόστος της εργασίας των τεχνικών αποδεικνύεται ότι είναι μια πρόκληση. Είμαστε η λύση για την επισκευή του φορητού σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε μοντέλο φορητού υπολογιστή όποιο και να είναι το πρόβλημα, με τον ποιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την δουλειά σας εκεί που την αφήσατε χωρίς καθυστέρηση.


Έχετε πρόβλημα;

Μήπως έχεfree-deliveryτε πρόβλημα με την υποδοχή της τροφοδοσίας σας; Λείπουν πλήκτρα ή χύθηκε υγρό στο πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή; Μήπως έσπασε η LCD οθόνη του; Λαμβάνετε επαναλαμβανόμενες μπλε οθόνες, ακόμη και μετά αφού επαναφορτώσετε τα Windows; Το κέντρο επισκευής μας μπορεί να σας βοηθήσει! Είτε πρόκειται για ένα Dell, HP, Compaq, Sony, Acer, IBM / Lenovo, Fujitsu, NEC, Toshiba μπορούμε να εντοπίσουμε τα μέρη που χρειάζονται επισκευή. Αν η μάρκα του φορητού σας δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω, πάλι μπορούμε να το φροντίσουμε.

Γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ερωτήσεις για τεχνική εξυπηρέτησηΤο μόνο που χρειάζεται να κάνετε αν το φορητό σας παρουσιάσει βλάβη είναι να μας καλέσετε και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.questions Ακόμα και τηλεφωνικά θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής. Μπορείτε αν θέλετε να μας καλέσετε να το παραλάβουμε χωρίς χρέωση. Όταν οι τεχνικοί μας είναι σίγουροι για το τελικό κόστος που χρειάζεται ώστε το φορητό σας να ξαναγίνει γρήγορο και σταθερό, θα σας ενημερώσουμε για να δώσετε την έγκρισή σας. Αν το αποδεχτείτε, το φορητό σας θα είνα έτοιμο άμεσα για να ξαναμπεί σε δράση.


Όλες τις ώρες κοντά σας.

Δηλώστε την βλάβη του φορητού σας όλες τις ώρες από τον δικτυακό μας τόπο και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Η περιγραφή της προβλήματος θα βοηθήσει περισσότερο.
Θέλω να επισκευάσετε το φορητό μου