Βρίσκεστε εδώ : Προϊόντα Υπολογιστές, Αξεσουάρ & Αναλώσιμα Δουλειά στο Σπίτι

Υπολογιστές για δουλειά στο σπίτι

Δουλέψτε γρήγορα, σταθερά και αποδοτικά σα να είστε στο γραφείο.

Όταν θέλετε να δουλεύετε στο σπίτι με τον ίδιο απαιτητικό τρόπο όπως στο γραφείο, τότε χρειάζεστε κάτι παραπάνω από έναν οικιακό φορητό ή σταθερό υπολογιστή. Computer Dell Optiplex με Windows professionalΧρειάζεστε εξοπλισμό με πιο σοβαρές προδιαγραφές για μεγαλύτερη ταχύτητα, για πολύωρη και πιο σκληρή χρήση και καλύτερη υποστήριξη. Ελάτε να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο από τις επαγγελματικές σειρές μεγάλων κατασκευαστών σε σταθερό ή φορητό υπολογιστή αλλά και σε πολυμηχάνημα που θα σας καλύψει στην πιο απαιτητική εργασία με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Ικανοποιήστε την ανάγκη σας για ταχύτητα και σταθερή λειτουργία.
Απολαύστε την αίσθηση της ισχύος καθώς δουλεύετε ταυτόχρονα πολλές εργασίες και διαχειρίζεστε πολλαπλές ροές περιεχομένου και απαιτητικών εφαμογών. Αισθανθείτε σίγουροι ότι η εργασία σας θα γίνει με ακρίβεια χωρίς καθυστέρηση και χωρίς διακοπή. Για αποδοτική εργασία χρειάζεστε σοβαρά εργαλεία στις καλύτερες τιμές.

Τυπώστε πολύ, φωτοτυπείστε  ή στείλτε φαξ
Πολυμηχάνημα με φαξ Lexmark X264dnΜε το κατάλληλο επαγγελματικής κατηγορίας αλλά ταυτόχρονα πραγματικά οικονομικό πολυμηχάνημα που θα σας προτείνουμε, θα μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε την δυνατότητα να κάνετε στο γραφείο. Τυπώστε όσες σελίδες θέλετε χωρίς να φοβάστε ότι θα τελειώσει γρήγορα το μελάνι. Εμείς γνωρίζουμε ποιο μοντέλο έχει πραγματικα χαμηλό κόστος χρήσης και θα σας ενημερώσουμε γι'αυτό. Επίσης δεν χρειάζετε να ψάχνετε κοντά σας κατάστημα που να βγάζει φωτοτυπίες γιατί θα μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με πολύ χαμηλό κόστος αντιγράφου. Θέλετε να λάβετε ή να στείλετε φαξ; Το ίδιο μηχάνημα θα σας κάνει την δουλειά. Όλα σε ένα.

Συνδεθείτε με το γραφείο σας
Αν κάποια δεδομένα που θέλετε να επεξεργαστείτε βρίσκονται στον Server του γραφείου σας, χρησιμοποιήστε ποιοτικό εξοπλισμό για την σύνδεσή σας στο Internet, ώστε η επικοινωνία σας να είναι σίγουρη χωρίς διακυμάνσεις ή διακοπές. Αν το γραφείο σας δεν έχει την καNotebook Dell Vostro με Windows Professionalτάλληλη υποδομή ώστε να εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη σας, εμείς μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε το γραφείο σας να αποκτήσει αξιόπιστα αυτή την δυνατότητα. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε ο τόπος εργασίας σας να μην είναι πλέον τόσο σημαντικός όσο η ουσία της δουλειάς σας.

Δεχτείτε κλήσεις του γραφείου, δείτε τι γίνεται εκεί τώρα
Σα να είστε εκεί. Δείτε τους χώρους του γραφείου σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Μιλήστε με τους ανθρώπους που δουλεύουν για σας ή τους συνεργάτες σας βλέποντας τους ταυτόχρονα. Αν κάποιος πελάτης σας ζητά στο τηλέφωνο του γραφείου ενώ εσείς είστε στο σπίτι ή στο δρόμο, οι συνεργάτες σας μπορούν να σας μεταβιβάσουν την κλήση. Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τους τρόπους που μπορείτε να βελτιώσετε την δουλειά σας και την ζωή σας.
Dell computers for home
Ότι σας αρέσει όπου σας βολεύει

Στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού, ή στο εξοχικό. Μείνετε σε επαφή.

Όποια και να είναι η ανάγκη σας
Ελάτε να σας προτείνουμε μοντέλα μεγάλων κατασκευαστών υπολογιστών και περιφερειακών που δουλεύουν γρήγορα, αξιόπιστα, έχουν εξαιρετική υποστήριξη, είναι οικονομικά και δουλεύουν για σας χωρίς να σας "δουλεύουν". Εμείς γνωρίζουμε ποια είναι η περίπτωσή σας και ξέρουμε τι θα σας ικανοποιήσει.


Με ενδιαφέρει