Βρίσκεστε εδώ : Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

who-we-are-gr

Μέχρι και τώρα...


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην πληροφορική μέσω των μετόχων της από το 1991 παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Βασικό μέλημα της, για την υλοποίηση μικρών ή μεγάλων έργων, ήταν - και είναι ακόμα - η επιλογή συστημάτων που παρέχουν υψηλή απόδοση, σταθερότητα λειτουργίας, δοκιμασμένη αξιοπιστία, που προσφέρονται στην καλύτερη δυνατή τιμή, καθώς και η υποστήριξή τους μετά την αρχική εγκατάσταση.


Το ανθρώπινο δυναμικό

bsm_employeesΗ BSM έχει μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και εξαιρετική τεχνογνωσία. Οι άνθρωποί της έχουν ανώτατες σπουδές στην επιστήμη της πληροφορικής και στα οικονομικά, και 20ετή εργασιακή εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι για τις περισσότερες από τις ανάγκες που παρουσιάζονται, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, διαθέτει έτοιμες συνταγές – λύσεις δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας, που επιτρέπουν την εγκατάσταση συστημάτων πολύ γρήγορα και οικονομικά.


PCseller το κατάστημα

Στην έδρpcsellerα της εταιρίας μας, στην Βούλα Αττικής, λειτουργεί κατάστημα πώλησης υπολογιστών, περιφερειακών, ειδών τηλεφωνίας, μηχανών γραφείου και αναλωσίμων. Το κατάστημα παρέχει όλα τα προϊοντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την BSM, προσφέροντας ένα σημείο εξυπηρέτησης για πελάτες λιανικής, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, με επιλεγμένα είδη σε πολύ καλές τιμές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.


Το γραφείο στην Σαλαμίνα

Στην Σαλαμίνα λειτουργεί γραφείο τεχνικής υποστήριξης ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε άμεσα τους ιδιώτες και τους επαγγελματίες της περιοχής με επισκέψεις στον χώρο τους για παράδοσεις νέου εξοπλισμού και για τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον με καθημερινά δρομολόγια από και πρός την έδρα μας στην Βούλα, μπορούμε και καλύπτουμε άμεσα, σε νέες πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη, όλες τις ενδιάμεσες περιοχές όπως είναι το Πέραμα, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα, ο Πειραιάς, το Φάληρο, η Καλλιθέα και όλα τα νότια προάστια.