Βρίσκεστε εδώ : Προϊόντα Softone Soft1 on Demand

Soft1 on Demand: Cloud για μικρές επιχειρήσεις

s1aasSoft1 on Demand: Το Soft1 100 ως υπηρεσία στο Internet.

Το Soft1 on Demand είναι το νέο μοντέλο διάθεσης και χρήσης του λογισμικού Soft1 100, που αξιοποιεί το Internet. O  πελάτης δεν χρειάζεται να «αγοράσει» το λογισμικό, απλά το χρησιμοποιεί ως συνδρομητική υπηρεσία μέσω του Internet, για όσο διάστημα το χρειάζεται.
Γενικά, με το μοντέλο SaaS (Software as a Service), ο κατασκευαστής του λογισμικού προσφέρει την εφαρμογή του προς χρήση μέσω του Internet. H «φυσική» εγκατάσταση όσο και τα δεδομένα (data) βρίσκονται σε ειδικά Data Centers και όχι στους υπολογιστές του πελάτη. Αλλά είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα, από παντού. H Softone προσφέρει όλες τις σειρές των προγραμμάτων της με το μοντέλο SaaS γενικότερα.


Σας συμφέρει!

s1aas-2
  • Δεν πληρώνετε τίποτα για «αγορά» και εγκατάσταση.
  • Δεν πληρώνετε τίποτα για αναβαθμίσεις εξοπλισμού, servers, δικτύων κλπ. Όλη η αναγκαία υποδομή για τη λειτουργία του συστήματός σας βρίσκεται στο data center.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ικανοποιητική σύνδεση με το Internet - συνήθως μια ADSL είναι αρκετή.
  • Δεν πληρώνετε τίποτα για συμβάσεις συντήρησης και νέων εκδόσεων. Είναι όλα ενσωματωμένα στη συνδρομητική υπηρεσία παροχής του λογισμικού. Ένας λογαριασμός για όλα.
  • Αν αποφασίσετε να αλλάξετε λογισμικό, το κάνετε χωρίς να δεσμεύεστε από αρχικές επενδύσεις.


Σας λύνει τα χέρια!

Λειτουργείστε το λογισμικό σας όπου κι αν βρεθείτε. Το γραφείο σας βρίσκεται παντού, οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση με Ιnternet. Ξεχάστε μια για πάντα τις τεχνικές εργασίες backup,αναβάθμισης έκδοσης, υποστήριξης του λογισμικού κλπ. Όλα αυτά διεκπεραιώνονται από επαγγελματίες στο Data Center και περιλαμβάνονται στη συνδρομή. Εσείς νιώστε απόλυτα σίγουρος για την ασφάλεια των δεδομένων σας.
s1aas-3Αν ποτέ διακόψετε την υπηρεσία, διατηρείτε στο δικό σας πλέον υπολογιστή ΚΑΙ το λογισμικό ΚΑΙ τα δεδομένα που καταχωρήσατε όσο είχατε ενεργή συνδρομή. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν θα κάνετε νέες καταχωρήσεις παρά μόνον προβολές, εκτυπώσεις, reports κλπ.


Η δουλειά σας είναι το μόνο θέμα.

Με το Soft1 on Demand, η μεταξύ μας συνεργασία γίνεται καλύτερη. Απαλλαγμένοι από σύνθετα τεχνικά ζητήματα επικεντρώνόμαστε στα πραγματικά προβλήματα της επιχείρησής σας. Σε ουσιαστικές επιχειρηματικές λύσεις, σε πρακτικά αποτελέσματα, σε άμεση υποστήριξη. Εμβαθύνουμε στις δικές σας ιδιαιτερότητες για χειροπιαστή πρόοδο και συγκεκριμένους στόχους.


Ναι, αλλά να βρίσκονται τα δεδομένα μου σε Data Center;

s1aas-4Γνωρίζετε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλέστερα στο data center παρά στο γραφείο σας; Αναλογιστείτε μόνο τι πρέπει να πληρώνετε για λόγους στοιχειώδους ασφάλειας σε συστήματα προστασίας δικτύου (firewalls κλπ), σε συστήματα προστασίας από ιούς και σε συστήματα αντιγράφων ασφαλείας. Αναλογιστείτε επίσης ότι όλα αυτά απαιτούν τη μέριμνά σας για να λειτουργούν (πχ. backup), θέλουν σχολαστικότητα, συντήρηση και υποστήριξη. Θέλουν χρόνο και χρήμα.
H διατήρηση των δεδομένων «στο γραφείο» απαιτεί επίσης επενδύσεις σε εξοπλισμό (πχ. servers), που με τη σειρά του θέλει μια επιμέλεια μεγαλύτερη απ’ ότι μια απλή σύνδεση με το Internet. Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι η τήρηση των δεδομένων σε data center:
  • κοστίζει λιγότερο σε χρόνο και χρήμα
  • διασφαλίζει τα δεδομένα σας πολύ καλύτερα από το γραφείο.
Κι αν η πραγματική ανησυχία βρίσκεται στην πιθανότητα «κάποιος να δεί τα αρχεία», η αλήθεια είναι ότι -αν θέλει να το κάνει- έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να το πετύχει όσο αυτά είναι στο γραφείο σας παρά στο data center. Ενδεικτικά σημειώνεται ότι η συνήθης πρακτική μεγάλων επιχειρήσεων είναι να τηρούν τα αρχεία τους σε data centers, όχι «στα γραφεία τους».


Το Software as a Service είναι καινοτομία της SoftOne;

Όχι,  είναι διεθνής πρακτική. Αλλά με το Soft1 on Demand, η SoftOne είναι πράγματι η πρώτη εταιρεία business software που εισάγει το μοντέλο SaaS στην Ελλάδα. Το μοντέλο SaaS διαδίδεται ραγδαία στο εξωτερικό και ήδη υποστηρίζεται σθεναρά από τη Microsoft.® Πλέον οι πελάτες έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της «αγοράς» business software, χωρίς όμως την αρχική επένδυση και τη διαχειριστική πολυπλοκότητα που επιβάλλει το συμβατικό μοντέλο.


Μήπως είναι νωρίς ακόμα;

s1ondemandΚάθε άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές είναι οικονομικές και διαθέσιμες. Ήδη από το 2005 η Softone έχει παρουσίασει το συνδρομητικό μοντέλο απόκτησης λογισμικού ASK (Application & Services Kit), που απο την αρχή η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, που σήμερα το 50% των πελατών λειτουργούν το λογισμικό Soft1 με αυτόν τον τρόπο. Τώρα με το γρήγορο και οικονομικό Ιnternet, η SoftOne προχωρά στο επόμενο βήμα και "μεταφέρει" το λογισμικό και τα δεδομένα στο data center. Απαλλάσσει έτσι τελείως τον πελάτη από κάθε συντήρηση λογισμικού, από ανάγκες επενδύσεων σε εξοπλισμό, και μηδενίζει τα σχετικά κόστη συντήρησης. Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα, οικονομικά και τεχνικά.
 

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας

Μάθετε τα πάντα για το Soft1 on Demand και το πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Ζητείστε μας ένα ραντεβού για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις δυνατότητές του. Τηλεφωνείστε μας ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσα από τον δικτυακό μας τόπο.

Με ενδιαφέρει