Βρίσκεστε εδώ : Επικοινωνία Τώρα επισκευάζουμε κινητά και smartphones

Τώρα επισκευάζουμε κινητά και smartphones

Tώρα και στmob_phone_repair-1α κινητά;

Στο εργαστήριό μας μπορούμε να επισκευάσουμε όλα τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών (tablets). Ανεξάρτητα αν πρόκειται για κλασσικό κινητό ή για "έξυπνο" (smartphone), όποιο και να είναι το πρόβλημα εκτελούμε την επισκευή με τον ποιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Έσείς θα μπορέσετε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 


Έχετε πρόβλημα;

iPhone-Repair-sΒράχηκε το κινητό σας και σταμάτησε να λειτουργεί; Μήπως θέλει αναβάθμιση; Υπάρχει πρόβλημα στον ήχο, στην πληκτρολόγηση ή στην οθόνη; Μήπως σας έπεσε κάτω και δεν λειτουργεί σωστά ή καθόλου; Το επισκευαστικό μας κέντρο μπορεί να σας βοηθήσει όποια και να είναι η μάρκα της συσκευής σας!


Γρήγορη εξυπηρέτηση

Την στιγμή που θα παραλάβουμε το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής. Όταν οι τεχνικοί μας είναι σίγουροι για το τελικό κόστος που χρειάζεται ώστε το κινητό σας να ξαναγίνει λειτουργικό, θα σας ενημερώσουμε για να δώσετε την έγκρισή σας. Αν το αποδεχτείτε, το κινητό σας σας θα είναι έτοιμο άμεσα για να ξαναμπεί σε δράση.