Βρίσκεστε εδώ : 1-Προσφορές Αποκωδικοποιητής HD - Media Player - PVR Thomson THT-501

Αποκωδικοποιητής HD - Media Player - PVR Thomson THT-501

Thomson-THT501-lΜε εξαιρετικό design, μικρό μέγεθος και ισχυρές δυνατότητες, το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δέκτη Thomson THT501 είναι εδώ. Σε μαύρο χρώμα, με εξαιρετικό VFD στη πρόσοψη και διαστάσεις που χωράνε παντού, ο Thomson εντυπωσιάζει με τη πρώτη κιόλας ματιά.
Ο δέκτης είναι HD, υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1080p, ενώ από πλευράς ήχου, έχουμε υποστήριξη Dolby Digital Plus. Από πλευράς συνδέσεων, έχουμε Ant1 in/out, HDMI, SCART, RCA Audio/Video, USB 2.0 και ομοαξονική έξοδο ψηφιακού ήχου, ενώ έχουμε και είσοδο για τον παρεχόμενο IR αισθητήρα ο οποίος προσφέρει επέκταση τηλεχειρισμού με στόχο ακόμη και την κρυφή τοποθέτηση του δέκτη. Έχει ενεργό tuner loop through κατά το stand by ενώ το media player υποστηρίζει υπότιτλους srt και μεγάλους δίσκους.
Και επειδή το τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή εκ των πραγμάτων αντικαθιστά αυτό της τηλεόρασής σας, περιλαμβάνει το καλύτερο τηλεκοντρόλ της αγοράς. Είναι άνετο και εφάμιλλο με αυτό της τηλεόρασής και το αντικαθιστά επάξια. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μάθετε "σημάδι" για να αλλάζετε κανάλια, όπως συμβαίνει με τους κοινούς αποκωδικοποιητές που κυκλοφορούν!

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κατηγορία:
Λήψη:
Μνήμες:
Συνδεσιμότητα:
PVR:
Media Player:


Αποθήκευση:
Μενού:
Εγγύηση:
Ψηφιακός δέκτης (αποκωδικοποιητής) High Definition - Media player
Επίγειο MPEG4
Flash (MB):2, ROM (MB):64
1 x USB, 1 x SCART, 1 x HDMI, 1 x RCA, 1 x SPDIF
Ναι (Υποστήριξη Εγγραφής)
Ναι. Υποστήριξη mp3, jpg και των περισσότερων Video formats (όλα τα mpeg, mkv με υποστήριξη εξωτερικών υπότιτλων .srt, avi, vob εκτός εξαιρέσεων ειδικής κωδικοποιήσης)
Εξωτερικό μέσο στο USB. Υποστήριξη μεγάλων δίσκων
Ελληνικά
1 χρόνο


Τιμή:
star 54,90 € star Buy
Οι τιμές περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ