Βρίσκεστε εδώ : Προϊόντα Softone Soft1 ERP Soff1 ERP μηχανογράφηση για μεγάλες επιχειρήσεις

Soff1 ERP μηχανογράφηση για μεγάλες επιχειρήσεις

soft1-ERPΑπό το λευκό χαρτί ... στην κορυφή

Από τις πρώτες του εγκαταστάσεις το Soft1 E.R.P. έδειξε ότι είναι ένα καινοτομικό σύστημα business software. Διαθέτει προδιαγραφές μεγάλου μεγέθους διεθνούς E.R.P., ωστόσο είναι άριστα κλιμακούμενο έτσι ώστε να καλύπτει ανάγκες απλής εμπορικής διαχείρισης, αυτοτελούς Μισθοδοσίας ή Λογιστικής.
Το Soft1 ERP είναι ένα μοναδικό ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες ERP, Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Προσωπικού, CRM, Επιχειρηματικών Διαδικασιών και Διασφάλισης Ποιότητας.
Λειτουργεί σε χιλιάδες πλέον επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι ήδη το πιο πολυμεταφρασμένο ελληνικό business software.
To Soft1 ERP περιλαμβάνει τα πάντα χωρίς να λείπει ούτε μια λεπτομέρεια απ' όσα ενδιαφέρουν την επιχείρηση. Καλύπτει τις “συνηθισμένες” ανάγκες, αλλά και θέματα που μέχρι σήμερα έμεναν “εκτός”. Τον έλεγχο Αποθήκης αλλά και τις εργασίες του τεχνικού τμήματος. Την κοστολόγηση εισαγωγών αλλά και τις επισκέψεις των πωλητών. Τις αντιστοιχίσεις εμβασμάτων – τιμολογίων, αλλά και τις ενέργειες μιας καμπάνιας marketing. Τη διαχείριση παραγωγής, αλλά και το πρωτόκολλο της γραμματείας. Τη διαχείριση πελατών, αλλά και την αξιολόγηση του προσωπικού. Τη μισθοδοσία, αλλά και τις χιλιομετρικές κινήσεις των οχημάτων. Τη διαχείριση έργων, αλλά και την αποθήκευση εγγράφων. Τα περιλαμβάνει όλα.


Πολλαπλοί ρόλοι

soft1-ERP-4Το Soft1 ERP λειτουργεί είτε ως τυποποιημένο “Ready to Run” σύστημα, είτε ως ανοικτή business πλατφόρμα που μεταμορφώνεται τελείως από εγκατάσταση σε εγκατάσταση ή από διαδικασία σε διαδικασία. Περιλαμβάνει ενότητες για τα πάντα αλλά η τεχνολογία του επιτρέπει στις ενότητες αυτές να λειτουργούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους ή/και αυτοτελώς..
Στο Soft1 ERP όλα παραμετροποιούνται και προσαρμόζονται. Ωστόσο οι αναγκαίες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει είναι απλούστερες ενός κλασσικού απλού προγράμματος λιανικής.
Παραδίδεται με ένα υπερμοντέλο έτοιμης – πρότυπης παραμετροποίησης που λειτουργεί αμέσως. Ταυτόχρονα όμως δέχεται αυτούσια τα δεδομένα από τα συνηθέστερα παλαιά εμπορικά προγράμματα ακόμα και στο μέσο της οικονομικής χρήσης.
Διαθέτει τεχνολογία που του επιτρέπει να λειτουργεί σε Ν/Tier αρχιτεκτονική με Microsoft SQL Server ή/και Oracle. Κι όμως η διαδικασία εγκατάστασης του είναι ένα απλό paste από memory stick ή ένα live update από το Internet. Μπορεί να λειτουργεί αστραπιαία σε μεγάλες WAN εγκαταστάσεις με διακεκριμένα μηχανήματα για Database Server, Application Server και Application Client αλλά και σε ένα απλό PC που περιέχει τα πάντα με την ίδια μεγάλη ευκολία.
Στην πλήρη εκδοχή του περιέχει πάνω από 1500 εργασίες, αλλά πρακτικά δεν χρειάζεται μενού. Η εκπαίδευση χειρισμών – πλοήγησης απαιτεί 20 λεπτά της ώρας, αλλά ο χειριστής διεκπεραιώνει 2,5 φορές περισσότερη εργασία στον ίδιο χρόνο σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα συστήματα.
soft1-ERP-archΚαταργεί από την αρχή ένα πλήθος δορυφορικών εφαρμογών που κατακερμάτιζαν την παλιά μηχανογράφηση. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει online διαδραστικότητα με εφαρμογές τρίτων – και ειδικά με Microsoft Applications (Word, Excel, Outlook, Project) αλλά και με Reporting/OLAP/BI/DW-DM Tools. Διαθέτει ενσωματωμένο ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως εργαλεία ανάλυσης δεδομένων όπως είναι το QlikView. Τα κορυφαία διεθνώς σενάρια ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων έρχονται στις οθόνες σας πλήρως προετοιμασμένα από τη Softone ειδικά για τα δικά σας στοιχεία. Εσείς δουλεύετε αμέσως χωρίς να χάνετε λεπτό για σχεδιασμούς και γραμμογραφήσεις, ενώ μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας σενάρια αργότερα.


Ευελιξία που καταργεί τα αδιέξοδα

s1-ERP-4Το Soft1 ERP δέχεται αυτούσια δεδομένα από τα συνηθέστερα παλαιά εμπορικά προγράμματα ακόμη και στο μέσο της οικονομικής χρήσης, χωρίς η μεταφορά αυτή να διαταράσσει τα ενσωματωμένα υποδείγματα παραμετροποίησης. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε με τα υφιστάμενα δεδομένα σας και την υπάρχουσα οργάνωση και να ενσωματώσετε τα πρότυπα παραμετροποίησης αργότερα - με την μία ή σταδιακά.
Το Soft1 ERP αν και ενθαρρύνει, ωστόσο δεν απαιτεί σχολαστική οργανωτική προετοιμασία για την εγκατάστασή του. Είναι σχεδιασμένο ακριβώς για να απεικονίζει και να προσομοιώνει αμέσως και συνεχώς τις αλλαγές οργάνωσης και διαδικασιών της επιχείρησης. Κωδικοποιήσεις, οργανωτικοί πίνακες, συμπεριφορά παραστατικών μπορούν να αλλάξουν από εξουσιοδοτημένους χρήστες και να έχουν αναδρομική ισχύ στα στατιστικά σας - διατηρώντας πάντα ασφαλή τα καταχωρημένα λογιστικά και φοροτεχνικά δεδομένα.


Από την απόφαση ... στη δράση.

s1-ERP-2Με το Soft1 ERP γνωρίζετε και ελέγχετε με απόλυτη ακρίβεια κάθε παράμετρο της επιχείρησής σας. Επίσης ανακαλύπτετε την σχέση ανάμεσα σε πλήθος παραμέτρων που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να μετρηθούν ούτε μία προς μία.
Στο ίδιο λεπτό της ώρας έχετε την γενική εικόνα αλλά και μικροσκοπική ανάλυση για κάθε ζήτημα που πρέπει να χειριστείτε. Με αριθμούς, δείκτες και διαγράμματα. Επιτέλους παίρνετε αποφάσεις μπροστά σε ένα πραγματικό ενιαίο Κέντρο Ελέγχου Επιχειρήσεων.
Έχει χάθει ως τώρα πολύς χρόνος σε “περιφερειακά” συστήματα που “συμπλήρωναν” και “επέκτειναν” το “πρόγραμμα”. Άλλο πρόγραμμα Μισθοδοσίας, άλλο για το Service, άλλο για το C.R.M., άλλο για το προσωπικό και τη διαχείριση H.R. Με το Soft1 E.R.P. υπάρχει μία βάση πληροφοριών, τίποτα δεν καταχωρείται δύο φορές, όλοι έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες. Κι αν κάποιο σύστημα κινείται “περιφερειακά” το κάνει συνδεδεμένο on-line στην ίδια ενιαία βάση δεδομένων.soft1-ERP-2Πρόγραμμα και υπηρεσίες

Έχουμε συνηθίσει στο να είναι “Πρόγραμμα” και “Υπηρεσίες” δυο διαφορετικά πράγματα. Το “σύστημα” και η “εξυπηρέτησή” του, οι δυνατότητες και η αξιοποίησή του.
Το Soft1 ERP διαθέτει ενσωματωμένη μια πρωτοποριακή ιστοσελίδα – πύλη ηλεκτρονικών υπηρεσιών (KiT Portal), συνδέοντας τους χειριστές του με την τεχνική υποστήριξη. Το σύστημα γίνεται ένα με την υποστήριξή του. Οι support consoles είναι προηγμένα συστήματα υποστήριξης της Softone. Είναι ειδικά εργαλεία με τα οποία οι τεχνικοί μπορούν να επεμβαίνουν από μακριά και να λύνουν ή να καθοδηγούν τους χειριστές αμέσως μόλις η επιχείρηση χορηγήσει εξουσιοδότηση πρόσβασης. Απλά ή σύνθετα θέματα αντιμετωπίζονται με αμεσότητα και σταθερή κεντρικά ελεγχόμενη ποιότητα αφού όλες οι ενέργειες και οι χειρισμοί καταγράφονται και αρχειοθετούνται.


Το Soft1 ERP ... ακριβώς όπως το χρειάζεστε.

Το Soft1 ERP διατίθεται με το κλασσίκό τρόπο διάθεσης με άδεια χρήσης, με το συνδρομητικό τρόπο ASK που περιλαμβάνει σε ενιαία ετήσια συνδρομή το πρόγραμμα, τις νέες εκδόσεις του προγράμματος και τις τρέχουσες φοροτεχνικές εξελίξεις μέσω Internet, αλλά και σαν υπηρεσία στο Cloud με το S1 on Windows Azure. Προσφέρεται στον βασικό συνδυασμό ενοτήτων κορμού με επιπλέον προαιρετικές ενότητες που επεκτείνουν τον κορμό ανάλογα με τις ανάγκες. Το σύνολο των ενοτήτων Soft1 ERP είναι:

Ενότητες Soft1-ERP Συμβατικό
Μοντέλο
(License) 
Συνδρομητικό
Μοντέλο
(ASK, Azure) 
Soft1 ERP Κεντρικός συνδυασμός
Ναι Ναι
Stock Management: Διαχείριση Αποθήκης – Αποθεμάτων, Απεριόριστοι Αποθηκευτικοί Χώροι, Θέσεις Αποθήκευσης - Ράφια, Σετ Ειδών (Group-Set), Εναλλακτικά – Αντίστοιχα Είδη, Ποσοτικές εκκρεμότητες, Μεταφορικά μέσα, Δρομολόγια, Κατασκευαστές, Μάρκες.
Συναλλασσόμενοι: Διαχείριση Πελατών, Προμηθευτών, Χρεωστών, Πιστωτών, Παρακολούθηση Ομίλου Εταιριών, Συγκεντρωτικές καρτέλες και ισοζύγια.
Εμπορική Δραστηριότητα: Πωλήσεις και Παραγγελιοληψία, Διαχείριση Λιανικής – Retail, POS & Retail Systems, Αγορές και Παραγγελιοδοσία, Παρακολούθηση Εργαζομένων Πωλητών – Εισπρακτόρων, Αγοραστών, Προβλέψεις Αγορών & Πωλήσεων, Τιμολογιακές Πολιτικές Πωλήσεων και Αγορών, Εσωλογιστική Εμπορική Κοστολόγηση, Υπηρεσίες & Τεχνικοί.
Χρηματοοικονομική Διαχείριση – Δαπάνες: Εισπράξεις, Πληρωμές, Διαχείριση Αξιογράφων – Χαρτοφυλάκια Αξιογράφων – Cash Flow, Διαχείριση Πιστωτικών καρτών, Διακανονισμοί και Δόσεις, Παρακολούθηση Ταμείων, Χρηματικοί & Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Πράξεις Χρηματικών Λογαριασμών & Εμβάσματα, Αντιστοιχίσεις – Open Item, Ειδικές Συναλλαγές και Χρεοπιστώσεις, Συμψηφισμοί Συναλλασσομένων, Σετ Χρεοπιστώσεων, Πιστωτικές πολιτικές - Credit Control.
Διεθνείς Συναλλαγές: Ξένο Νόμισμα, Κοστολόγηση Πωλήσεων - Εξαγωγών, Κοστολόγηση Αγορών - Εισαγωγών, Intrastat.
Λογιστικές Ενότητες: Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, Παρακολούθηση Παγίων.
Business Administration: Διαχείριση Υποκαταστημάτων - Sites, Διαχείριση Επισυναπτόμενων Ηλεκτρονικών Αρχείων (Έγγραφα).
Reporting Tools: Report Generator - Basic, Report Generator - Advanced, Report Generator - Templates & QlikView Analyzer (Business Intelligence - Data Analysis)
Customization Tools: Ελεύθερα πεδία και Αθροιστές, Σχεδιασμός Οθονών, Database Designer Fields - Tables - Objects, Script Engines (VB ,Java κλπ), Script Builder - Σενάρια Ροών, Working Forms, ALERT System
User Facilities: e-Support user.
 Λογιστικές Ενότητες
Soft1 ERP Εσοδα - Έξοδα Ναι* Ναι*Stock Management
Soft1 ERP Serial Numbers  
Soft1
ERP Παρτίδες  
Soft1
ERP Χρώμα & Mέγεθος
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*

Παραγωγή

Soft1 ERP Παραγωγή  
Soft1
ERP Εσωλογιστική  Κοστολόλγηση Βιομηχανική  
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Παροχή Υπηρεσιών & Συμβάσεις
Soft1 ERP Service & Εγγυήσεις
Soft1
ERP Εγκαταστάσεις
Soft1
ERP Διαχείριση Συμβάσεων
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Λιανική

Soft1 ERP Touch Screen Retail
Soft1
ERP Loyalty Schemes
(Κάρτες μελών, Δωροεπιταγές, Bonus)
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*

Operations & CRM

Soft1 ERP CRM - Sales & Marketing
Soft1
ERP Business Units
Soft1
ERP Εργα
Soft1
ERP Μέσα (Resources)
Soft1
ERP Γεωγραφικά σημεία  
Soft1
ERP Business Processes
Soft1
ERP Διαχείριση Εγκρίσεων 
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
 
Advanced Business Control
Soft1 ERP Factoring
Soft1
ERP Προϋπολογισμοί
Soft1
ERP Activity Based Costing
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Ανθρώπινοι Πόροι & Μισθοδοσία
Soft1 ERP Φυσικά Πρόσωπα (Επαφές)
Soft1
ERP Μισθοδοσία έως 30 εργαζόμενων
Soft1
ERP Μισθοδοσία έως 150 εργαζόμενων
Soft1
ERP Μισθοδοσία (απεριορίστων)
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Απομακρυσμένα συστήματα - Μεταφορές δεδομένων
Soft1 ERP Merging
Soft1
ERP Outlook connector
Soft1
ERP Τηλεφωνικά Κέντρα
Soft1
ERP Remote Systems
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Διεθνείς εκδόσεις (international editions)

Soft1 ERP Multilingual: Αγγλικά  
Soft1 ERP Multilingual: Βουλγαρικά
Soft1 ERP Multilingual: Σερβικά
Soft1 ERP Multilingual: Ρουμανικά
Soft1 ERP Multilingual: Τουρκικά
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
(*) Είναι πρόσθετο με επιπλέον κόστοςΕίμαστε συνεχώς δίπλα σας

Μάθετε τα πάντα για το Soft1 ERP και το πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Ζητείστε μας ένα ραντεβού για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις δυνατότητές του. Τηλεφωνείστε μας ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσα από τον δικτυακό μας τόπο.

Με ενδιαφέρει