Βρίσκεστε εδώ : Προϊόντα Softone Soft1 300 για μεσαίες επιχειρήσεις

Soft1 300 για μεσαίες επιχειρήσεις

s1-300Τα πάντα σε ένα σύστημα

Το Soft1 300 προσφέρει επιλέξιμες ενότητες Εμπορικής Διαχείρισης, Παραγωγής - Μεταποίησης, Παροχής υπηρεσιών, Μισθοδοσίας Προσωπικού, CRM, Επιχειρηματικών διαδικασιών & Έργων, Διασφάλισης ποιότητας αλλά και εργαλεία Business Intelligence σε ένα ενιαίο σύστημα. Είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που έχει πετύχει την ολοκλήρωση αυτή.
Το Soft1 300 προσεγγίζει όλους τους τομείς της επιχείρησης. Μπορείτε να εντάξετε οτιδήποτε θέλετε στο κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα. Χωρίς κενά ανάμεσα στις διαδικασίες, χωρίς ενδιάμεσα δορυφορικά προγράμματα και χωρίς διπλοκαταχωρήσεις κερδίζετε χρόνο και απόδοση από όλες τις λειτουργίες και όχι μόνο από τον παραδοσιακό κορμό ενός εμπορικού προγράμματος.


Το δικό σας κέντρο υψηλής τεχνολογίας

s1-300-1Το Soft1 300 είναι νεότατης παραγωγής και αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία πληροφορικής. Προσφέρει απόλυτη ασφάλεια δεδομένων, καθώς χρησιμοποιεί τις πιο έγκυρες βάσεις δεδομένων όπως είναι τα Microsoft SQL Server και Oracle, οποιαδήποτε από τις δύο προτιμά η επιχείρηση. Λειτουργεί σε συνηθισμένα PC με ταχύτητα μεγαλύτερη ακόμα και από μικρές εφαρμογές απλούστερης αρχιτεκτονικής. Έτσι η εγκατάστασή του συνήθως δεν απαιτεί πρόσθετες επενδύσεις σε hardware ή άλλες υποδομές. Αξιοποιεί πλήρως το Internet σε πλήθος διαδικασίες όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση, η αναβάθμιση εκδόσεων, η τεχνική υποστήριξη. Διαθέτει ενσωματωμένο ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως εργαλεία ανάλυσης δεδομένων όπως είναι το QlikView. Τα κορυφαία διεθνώς σενάρια ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων έρχονται στις οθόνες σας πλήρως προετοιμασμένα από τη Softone ειδικά για τα δικά σας στοιχεία. Εσείς δεν χάνεται ούτε λεπτό για σχεδιασμούς και γραμμογραφήσεις.


s1-300-2Αποτελεσματικός σχεδιασμός

Το Soft1 300 έχει αποδείξει ότι εγκαθίσταται σε σημαντικά μικρότερο χρόνο από ότι οι συνηθισμένες εφαρμογές αλλά και ότι πετυχαίνει δραστικότερα αποτελέσματα. Προσφέρεται με ένα υπέρ-μοντέλο έτοιμης - πρότυπης παραμετροποίησης που περιλαμβάνει τα πάντα: από ένα έτοιμο υπόδειγμα Ενιαίου Λογιστικού σχεδίου μέχρι εγγραφές διαμαρτυρημένων αξιογράφων και από ενέργειες πωλητών μέχρι διαχείριση Τελών ανακύκλωσης. Επιπλέον τα υποδείγματα περιλαμβάνουν όλη την τεχνογνωσία της Softone πάνω σε ειδικά ζητήματα όλων των κλάδων του Εμπορίου, της Μεταποίησης και της Παροχής υπηρεσιών. Φυσικά όλες οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αλλάζουν με τον πιο απλό τρόπο.


Ευελιξία που καταργεί τα αδιέξοδα

s1-300-4Το Soft1 300 δέχεται αυτούσια δεδομένα από τα συνηθέστερα παλαιά εμπορικά προγράμματα ακόμη και στο μέσο της οικονομικής χρήσης, χωρίς η μεταφορά αυτή να διαταράσσει τα ενσωματωμένα υποδείγματα παραμετροποίησης. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε με τα υφιστάμενα δεδομένα σας και την υπάρχουσα οργάνωση και να ενσωματώσετε τα πρότυπα παραμετροποίησης αργότερα - με την μία ή σταδιακά.
Το Soft1 300 αν και ενθαρρύνει, ωστόσο δεν απαιτεί σχολαστική οργανωτική προετοιμασία για την εγκατάστασή του. Είναι σχεδιασμένο ακριβώς για να απεικονίζει και να προσομοιώνει αμέσως και συνεχώς τις αλλαγές οργάνωσης και διαδικασιών της επιχείρησης. Κωδικοποιήσεις, οργανωτικοί πίνακες, συμπεριφορά παραστατικών μπορούν να αλλάξουν από εξουσιοδοτημένους χρήστες και να έχουν αναδρομική ισχύ στα στατιστικά σας - διατηρώντας πάντα ασφαλή τα καταχωρημένα λογιστικά και φοροτεχνικά δεδομένα.


Οι άνθρωποι στο κέντρο της προσοχής.

s1-300-5Μέσα σε 20 λεπτά της ώρας ο νέος χειριστής είναι σε θέση να εκτελεί βασικούς χειρισμούς και πλοήγηση στο σύστημα. Το Soft1 300 λειτουργεί ακριβώς σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα MS Windows / Office / Internet Explorer, συνεργάζεται πλήρως με αυτά ώστε να πολλαπλασιάζετε την απόδοσή σας και εκμεταλλεύεται καθολικά τα hyperlinks έτσι ώστε οι χειριστές να μην χρειάζεται να γνωρίζουν τα μενού για να χειριστούν την εφαρμογή. Επιπλέον ενσωματώνει ένα πρωτοποριακό σύστημα on line τεκμηρίωσης που περιλαμβάνει βοήθεια (help)  σε κάθε πεδίο και ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσης συνδεδεμένα μεταξύ τους, έτσι ώστε ο χειριστής να βρίσκει αμέσως αυτό που θέλει.
Το Soft1 300 προσφέρει λύσεις σε χρόνια οργανωτικά και διαχειριστικά προβλήματα της επιχείρησης. Απλά θέματα όπως το πρωτόκολλο της γραμματείας ή το service των εταιρικών οχημάτων, σημαντικότερα όπως η δραστηριότητα των πωλητών ή η κατηγοριοποίηση της πελατείας βρίσκουν άμεσες λύσεις. “Περιφερειακές”, “πρόσθετες” ή “έκτακτες” εργασίες γίνονται μέρος μιας αρμονικής ροής εργασιών και επιστρέφει κρίσιμη πληροφόρηση.


Softone Reports & Business Intelligence.

s1-300-7Οι αναφορές παύουν να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία γεμάτη ελλείψεις και ασυμφωνίες.. Έχουν ενταχθεί στην τρέχουσα καθημερινή εργασία: τροποποιούνται, ανασχηματίζονται, επεκτείνονται επιτόπου με ένα κλικ και οι καθημερινές καταχωρήσεις αξιοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά. Η καθολική εφαρμογή του drill down σας οδηγεί από την γενική εικόνα επιχείρησης ή από έναν πανελλήνιο χάρτη πωλήσεων μέχρι την συγκεκριμένη γραμμή του παραστατικού. Τα παλιά κλασσικά και συχνά αναποτελεσματικά “reporting” έχουν αντικατασταθεί με ακριβείς εικόνες, διαγράμματα και αριθμούς που προβάλλονται με χειρισμούς λίγων δευτερολέπτων.


s1-300-6Keep-in-Touch (Kit e-Services)

Κατά τη λειτουργία του Soft1 300 η βοήθεια έρχεται αμέσως για κάθε ζήτημα που χρειάζεται υποστήριξη. Μια πρωτοποριακή ιστοσελίδα – πύλη ηλεκτρονικών υπηρεσιών (KiT Portal)  λειτουργεί ενσωματωμένη στο Soft1 300 και συνδέει τους χειριστές του με την τεχνική μας υποστήριξη. Οι support consoles είναι προηγμένα συστήματα υποστήριξης της Softone. Διαθέτουν ειδικά εργαλεία ώστε οι τεχνικοί μας να επεμβαίνουν από μακριά και να λύνουν ή να καθοδηγούν τους χειριστές αμέσως μόλις η επιχείρηση χορηγήσει εξουσιοδότηση πρόσβασης. Απλά ή σύνθετα θέματα αντιμετωπίζονται με αμεσότητα και σταθερή κεντρικά ελεγχόμενη ποιότητα.


Το Soft1 300 ... ακριβώς όπως το χρειάζεστε.

Το Soft1 300 διατίθεται με το κλασσίκό τρόπο διάθεσης με άδεια χρήσης, αλλά και με το συνδρομητικό τρόπο ASK που περιλαμβάνει σε ενιαία ετήσια συνδρομή το πρόγραμμα, τις νέες εκδόσεις του προγράμματος και τις τρέχουσες φοροτεχνικές εξελίξεις μέσω Internet. Προσφέρεται στον βασικό συνδυασμό ενοτήτων κορμού με επιπλέον προαιρετικές ενότητες που επεκτείνουν τον κορμό ανάλογα με τις ανάγκες. Το σύνολο των ενοτήτων Sof1 300 είναι:

Ενότητες Soft1-300 Συμβατικό
Μοντέλο
(License) 
Συνδρομητικό
Μοντέλο
(ASK) 
Soft1 300 Κορμός Ναι Ναι
Stock Management: Διαχείριση Αποθήκης – Αποθεμάτων, Απεριόριστοι Αποθηκευτικοί Χώροι, Εναλλακτικά – Αντίστοιχα Είδη, Ποσοτικές εκκρεμότητες, Μεταφορικά μέσα, Δρομολόγια, Κατασκευαστές, Μάρκες.
Συναλλασσόμενοι: Διαχείριση Πελατών, Προμηθευτών, Χρεωστών, Πιστωτών, Παρακολούθηση Ομίλου Εταιριών, Συγκεντρωτικές καρτέλες και ισοζύγια.
Εμπορική Δραστηριότητα: Πωλήσεις και Παραγγελιοληψία, Διαχείριση Λιανικής – Retail, POS & Retail Systems, Αγορές και Παραγγελιοδοσία, Παρακολούθηση Εργαζομένων Πωλητών – Εισπρακτόρων, Αγοραστών, Προβλέψεις Αγορών & Πωλήσεων, Υπηρεσίες & Τεχνικοί.
Χρηματοοικονομική Διαχείριση – Δαπάνες: Εισπράξεις, Πληρωμές, Διαχείριση Αξιογράφων – Χαρτοφυλάκια Αξιογράφων – Cash Flow, Διαχείριση Πιστωτικών καρτών, Παρακολούθηση Ταμείων, Χρηματικοί & Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Πράξεις Χρηματικών Λογαριασμών & Εμβάσματα, Αντιστοιχίσεις – Open Item, Ειδικές Συναλλαγές & Χρεοπιστώσεις, Συμψηφισμοί Συναλλασσομένων, Set Χρεοπιστώσεων.
Reports – Tools: Πλήρως οριζόμενα ευρετήρια, Report Generator Basic, Ελεύθερα πεδία και Αθροιστές, Σχεδιασμός Οθονών, Διαχείριση επισυναπτόμενων Ηλεκτρονικών Αρχείων (Έγγραφα), e-Support user.
 


Λογιστικές Ενότητες
Soft1 300 Γενική Λογιστική
Soft1 300 Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
Soft1 300 Αναλυτική Λογιστική
Soft1 300 Εσοδα - Έξοδα Soft1 300 Πάγια
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Stock Management
Soft1 300 Θέσεις Αποθήκευσης (Ράφια)
Soft1 300 Serial Numbers  
Soft1 300 Παρτίδες  
Soft1 300 Χρώμα & Mέγεθος
Soft1 300 Group Sets  
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*

Παραγωγή

Soft1 300 Παραγωγή  
Soft1 300 Εσωλογιστική  Κοστολόλγηση Βιομηχανική  
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Παροχή Υπηρεσιών & Συμβάσεις
Soft1 300 Service & Εγγυήσεις
Soft1 300 Εγκαταστάσεις
Soft1 300 Διαχείριση Συμβάσεων
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Διεθνείς Συναλλαγές

Soft1 300 Ξένο Νόμισμα (Διεθνείς Συναλλαγές)
Soft1 300 Κοστολόγηση Εισαγωγών & Εξαγωγών 
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Λιανική

Soft1 300 Touch Screen Retail
Soft1 300 Loyalty Schemes
(Κάρτες μελών, Δωροεπιταγές, Bonus)
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*

Operations & CRM

Soft1 300 CRM - Sales & Marketing
Soft1 300 Υποκαταστήματα / Sites
Soft1 300 Business Units
Soft1 300 Εργα
Soft1 300 Μέσα (Resources)
Soft1 300 Γεωγραφικά σημεία  
Soft1 300 Business Processes
Soft1 300 Διαχείριση Εγκρίσεων 
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
 
Advanced Business Control
Soft1 300 Τιμολογιακές Πολιτικές  
Soft1 300 Εσωλογιστική Κοστoλόγηση (Εμπορική)  
Soft1 300 Πιστωτικές πολιτικές - Credit control
Soft1 300 Διακανονισμοί & Δόσεις
Soft1 300 Factoring
Soft1 300 Προϋπολογισμοί
Soft1 300 Activity Based Costing
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Ανθρώπινοι Πόροι & Μισθοδοσία
Soft1 300 Φυσικά Πρόσωπα (Επαφές)
Soft1 300 Μισθοδοσία έως 30 εργαζόμενων
Soft1 300 Μισθοδοσία έως 150 εργαζόμενων
Soft1 300 Μισθοδοσία (απεριορίστων)
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Reports (Αναφορές)
Soft1 300 Report Designer/Advanced
Soft1 300 Report Designer / Templates
Soft1 300 Reporting Toolkit
(περιλαμβάνει τα Report Designer Advanced & Templates)
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Προσαρμογή σε ειδικές ανάγκες (Customization Tools)

Soft1 300 DB designer - Fields
Soft1 300 DB designer - Tables
Soft1 300 DB designer - Objects
Soft1 300 Script Engines (VB, Java κλπ)
Soft1 300 Script Builder – Σενάρια Ροών
Soft1 300 ALERT System
Soft1 300 QlikView Run Time
Soft1 300 Run Time Rights
Soft1 300 Customization Toolkit  
(περιλαμβάνει τα DB Designer Fields – Tables – Objects, Script Engines, Script builder – Σενάρια Ροών, Working forms, ALERT system)
Soft1 300 Web Publisher
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Απομακρυσμένα συστήματα - Μεταφορές δεδομένων
Soft1 300 Merging
Soft1 300 Outlook connector
Soft1 300 Τηλεφωνικά Κέντρα
Soft1 300 Remote Systems
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*Διεθνείς εκδόσεις (international editions)

Soft1 300 Multilingual: Αγγλικά  
Soft1 300 Multilingual: Βουλγαρικά
Soft1 300 Multilingual: Σερβικά
Soft1 300 Multilingual: Ρουμανικά
Soft1 300 Multilingual: Τουρκικά
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
Ναι*
(*) Είναι πρόσθετο με επιπλέον κόστοςΕίμαστε συνεχώς δίπλα σας

Μάθετε τα πάντα για το Soft1 300 και το πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Ζητείστε μας ένα ραντεβού για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις δυνατότητές του. Τηλεφωνείστε μας ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσα από τον δικτυακό μας τόπο.

Με ενδιαφέρει