Βρίσκεστε εδώ : 1-Τι Κάνουμε Ερχόμαστε στον χώρο σας

Ερχόμαστε στον χώρο σας


Τεχνική υποστήριξη στον χώρο σαςΘέλετε τεχνική υποστήριξη στο σπίτι σας;

Εκτός από την τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στο κατάστημά μας, όποτε το θελήσετε με ένα τηλεφώνημα, ένας τεχνικός μας μπορεί να έλθει στο σπίτι σας με πολύ μικρό κόστος. Όταν χρειάζεστε άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή όταν η εργασία από την φύση της πρέπει να γίνει στον χώρο σας, καλέστε μας για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία και για να γίνει άμεσα η δουλειά σας.


Έχετε πρόβλημα;

Επίσκεψη τεχνικούΜήπως ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά και θέλετε άμεσα να επιδιορθωθεί χωρίς να ταλαιπωρηθείτε μεταφέροντάς τον στο κατάστημα; Θέλετε να σας εγκαταστήσουμε τον καινούριο σας υπολογιστή ή εκτυπωτή και να σας δείξουμε πως δουλεύει; Μήπως θέλετε να εγκαταστήσουμε ή να βελτιώσουμε το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σας, όσο μεγάλο και να είναι αυτό, ώστε η σύνδεση με το Internet να είναι η καλύτερη δυνατή; Θέλετε να κάνουμε καθαρισμό και συντήρηση στον υπολογιστή σας; Μήπως θέλετε εκπαίδευση στο χειρισμό του; Για αυτά αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν όποια και να είναι η μάρκα της συσκευής σας!


Γρήγορη εξυπηρέτηση

Όταν μας καλέσετε για να λύσουμε το θέμα που σας απασχολεί, θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για την εκτιμώμενη διάρκεια και κόστος της εργασίας. Αν το αποδεχτείτε, ένας τεχνικός μας θα έλθει άμεσα στον χώρο σας. Ακόμα και αν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ' ότι φαινόταν, εμείς θα φροντίσουμε ώστε το κόστος να παραμείνει λογικό και στα πλαίσια της αρχικής μας εκτίμησης. Αν τελικά ο υπολογιστής σας χρειάζεται εργασίες μεγάλης διάρκειας, εμείς με την έγκρισή σας θα τον μεταφέρουμε στο εργαστήριό μας και αφού επισκευαστεί θα σας τον φέρουμε πίσω στην θέση του ώστε το κόστος να παραμείνει μικρό σε κάθε περίπτωση.


Όλες τις ώρες κοντά σας

Μπορείτε να καλέσετε τεχνικό μας όλες τις ώρες της ημέρας από τον δικτυακό μας τόπο. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Η περιγραφή της προβλήματος θα βοηθήσει περισσότερο.
Θέλω να έλθει τεχνικός σπίτι μου