Βρίσκεστε εδώ : 1-Τι Κάνουμε Επισκευές υπολογιστών και εκτυπωτών

Επισκευές υπολογιστών και εκτυπωτών


Το εργαστήριο μας.

chip-level-repair

Στο εργαστήριό μας μπορούμε να επισκευάσουμε όλα τα μοντέλα σταθερών ή φορητών υπολογιστών και εκτυπωτών όποιο και να είναι το πρόβλημα με τον ποιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την δουλειά σας εκεί που την αφήσατε χωρίς καθυστέρηση.


Έχετε πρόβλημα;

free-collectΜήπως έχετε πρόβλημα με την υποδοχή της τροφοδοσίας σας; Λείπουν πλήκτρα ή χύθηκε υγρό στο πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή; Μήπως έσπασε η LCD οθόνη του; Λαμβάνετε επαναλαμβανόμενες μπλε οθόνες, ακόμη και μετά αφού επαναφορτώσετε τα Windows; Το επισκευαστικό κέντρο μας μπορεί να σας βοηθήσει! Είτε πρόκειται για ένα Dell, HP, Compaq, Sony, Acer, IBM / Lenovo, Fujitsu, NEC, Toshiba μπορούμε να εντοπίσουμε τα μέρη που χρειάζονται επισκευή. Αν η μάρκα του υπολογιστή σας δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω, πάλι μπορούμε να το φροντίσουμε.

 

Γρήγορη εξυπηρέτηση

questionsΑν ο υπολογιστής σας παρουσιάσει βλάβη, καλέστε μας και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα. Ακόμα και τηλεφωνικά θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής. Μπορείτε αν θέλετε να μας καλέσετε να το παραλάβουμε χωρίς χρέωση. Όταν οι τεχνικοί μας είναι σίγουροι για το τελικό κόστος που χρειάζεται ώστε ο υπολογιστής σας να ξαναγίνει γρήγορος και σταθερός, θα σας ενημερώσουμε για να δώσετε την έγκρισή σας. Αν το αποδεχτείτε, ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος άμεσα για να ξαναμπεί σε δράση.

 

Όλες τις ώρες κοντά σας.

Δηλώστε την βλάβη του υπολογιστή σας όλες τις ώρες από τον δικτυακό μας τόπο και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Η περιγραφή της προβλήματος θα βοηθήσει περισσότερο.
hardware support quote